sobota, 7 marca 2015

Pasta Jajeczna z Tuńczykiem

Doczekałam dnia kiedy mogę zająć się tylko sobą i trochę się po rozpieszczać ducha jak i ciało ;)

Dziś na drugie śniadanie proponuje pastę z jajkiem i tuńczykiem.


Składniki: 1 porcja na dwa wale ryżowe

2 jajka
1 łyżka tuńczyka w sosie własnym
 kawałek pora
zioła; lubczyk zioła prowansalskie sól morska
2 łyżki jogurtu naturalnego 2,5% tł.



Jajka rozgniatamy widelcem dodajemy tuńczyka i pokrojonego w plasterki pora.. Doprawiamy ziołami i jogurtem naturalnym.









3 komentarze :

Unknown pisze...

Super łatwy przepis. A jogurt grecki może być? :-)

Unknown pisze...

Naturalnie :-)

Unknown pisze...

Naturalnie :-)

© Moje życie po trzydziestce , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena