poniedziałek, 23 listopada 2015

Klopsiki w sosie koperkowym

Znalazłam dziś stare zdjęcia więc przydałoby się dodać do nich przepis. klopsiki w sosie koperkowym z makaronem.



Składniki na 1 porcję

Zioła jakie dodałam do mięsa mielonego to pół pęczka kopru  duży ząbek czosnku, sól morska

Mięso mielone łącze z ziołami i jajkiem. Formuje pulpety, które wraz z  ryżem układam w parowarze.

Do rondelka wlewam  jogurt z posiekanym koperkiem przyprawiam do smaku. Nie gotuje tylko chwilę podgrzewam. Następnie polewam nim klopsy.





Menu dla przyszłej mamy

2 komentarze :

magdam pisze...

Dziękuję za udział w akcji :-)

Wyzw-ania pisze...

Wyglądają bardzo smacznie

© 2025 Moje życie po trzydziestce , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena